Ελλάδα | 11.10.2024 12:30

Το Πανεπιστήμιο Πατρών μοριοδοτεί συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Newsroom

Για να μοριοδοτεί ένα πρόγραμμα στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό προσανατολισμό πρέπει να πραγματοποιείται από Δημόσιο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα να είναι άνω των 7 μηνών η διάρκεια!

ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόγραμμα δεν μοριοδοτεί για διορισμούς και προσλήψεις. Πρέπει να έχει υπογραφεί από ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου. Το πιο δημοφιλές στην Ελλάδα που συγκετρώνει το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας των συμβούλων ή αυτών που θέλουν να εργαστούν ως σύμβουλοι είναι του Πανεπιστημίου Πατρών

Ποιο Πιστοποιητικό αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ

Το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο "Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικός προσανατολισμός" παρέχει Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό πάνω στον τομέα με Ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS

Κανένα άλλο (εννοούμε από τον ιδιωτικό τομέα) δεν αναγνωρίζετε από το ΑΣΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας για διορισμούς και προσλήψεις!

Στόχοι του προγράμματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην Συμβουλευτική

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου στοχεύει στην ανάπτυξη γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην εκτέλεση επαγγελματικών λειτουργιών που άπτονται της παροχής υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού στην εκπαίδευση, κατάρτιση, κοινωνική ένταξη και απασχόληση με αποδέκτες μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, νέους, ενήλικες, άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μοριοδότηση διορισμών και προσλήψεων (Διπλή)

Το πρόγραμμα μοριοδοτεί για διορισμούς και προσλήψεις στην Εκπαίδευση με βάση την νομοθεσία!

Παράλληλα μοριοδοτεί και για προσλήψεις συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού σε όλη τη χώρα στα ΣΔΕ 

Το κλειδί στον ΑΣΕΠ και στον Ιδιωτικό τομέα: Πανεπιστημιακή εξειδίκευση αναγνωρισμένη σε όλη την Ευρώπη

Το μοριοδοτούμενο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών είναι αναγνωρισμένο εκτός από την Ελλάδα αι σε όλη την Ευρώπη

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 400 ωρών και αρθρώνεται σε τρία μέρη:

  • Α) Στο πρώτο μέρος οι επιμορφούμενοι έρχονται σε επαφή με τις βασικές αρχές της Συμβουλευτικής με έμφαση στη συμβουλευτική σχέση.
  • Β) Στο δεύτερο μέρος οι επιμορφούμενοι εστιάζουν στην έννοια και τη φύση της Συμβουλευτικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στο θεωρητικό υπόβαθρο της επαγγελματικής ανάπτυξης του ατόμου και στις βασικές λειτουργίες του θεσμού.
  • Γ) Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του προγράμματος οι επιμορφούμενοι εστιάζονται στην ανάπτυξη και διαχείριση δεξιοτήτων ζωής και σταδιοδρομίας στο σύγχρονο εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον.

Ξεκινήστε τώρα εδώ ασύγχρονα και εξ αποστάσεως (11 θέσεις έμειναν) - Αιτήσεις έως 14 Οκτωβρίου

Αυτό είναι το πτυχίο

εκπαιδευτικοίμοριοδότησηΠανεπιστήμιο Πατρώνειδήσεις τώρα