Ελλάδα|11.10.2024 13:33

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας

Newsroom

Θλίψη προκάλεσε στην Αχαΐα και στην τοπική αυτοδιοίκηση η είδηση του θανάτου του Δημάρχου Αιγιάλειας, Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολυήμερη «μάχη» που έδωσε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Ρίου

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και διακομίσθηκε στο ΠΓΝΠ στο Ρίο. Αμέσως μπήκε στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή με την ελπίδα ότι θα υποχωρούσε το οίδημα που προκάλεσε την αιμορραγία.

Η ανακοίνωση του δήμου Αιγιαλείας

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία. Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο».

ειδήσειςεγκεφαλικόδήμαρχοςθάνατοςΑχαΐαειδήσεις τώρα