Ελλάδα|14.10.2024 18:50

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Πού στρέφονται οι έρευνες για το δράστη - Την μαχαίρωσαν στην πλάτη

Γιάννης Ζιάκας

Τρία άτομα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών για την στυγνή δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα.

Το βίντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από τη γειτονιά δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει «προδώσει» την ταυτότητα του δράστης της άγριας δολοφονίας, με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν μαρτυρίες και στοιχεία για την ζωή της 84χρονης και για τα πρόσωπα με τα οποία είχε σχέση εμπιστοσύνης.

Το γεγονός πως πιθανόν η 84χρονη να άνοιξε η ίδια την πόρτα του σπιτιού της στον δολοφόνο της, «δείχνει» ακόμα και συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης.

Με μια μαχαιριά

Το χτύπημα ήταν ξαφνικό και αστραπιαίο. Ο ιατροδικαστής κατάφερε να εντοπίσει μόνο μία μαχαιριά στην πλάτη της ηλικιωμένης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να προηγήθηκε καυγάς ανάμεσα στην 84χρονη και στο άγνωστο, για τις Αρχές, άτομο που ήταν μαζί της και την μαχαίρωσε θανάσιμα στην πλάτη.

Ακόμα, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν πατημασιές μόνο από ένα άτομο, κάτι που προκρίνει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν μόνος του και να μην είχε συνεργό.

θάνατοςΚαμένα Βούρλαδολοφονίαειδήσεις τώρα