Ελλάδα|15.10.2024 14:24

Φρίκη στον Ορχομενό: 56χρονος ασέλγησε σε ηλικιωμένη με άνοια - Ο γιος της το είδε live

Newsroom

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το περιστατικό που αποκαλύφθηκε στο Ορχομενό Βοιωτίας καθώς ένας 56χρονος κατηγορείται πως ασέλγησε εις βάρος της 84χρονης γυναίκας που έχει άνοια ενώ ο γιος της παρακολουθούσε live από κάμερα το φρικτό σκηνικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 56χρονος είχε πάει στο σπίτι της ηλικιωμένης την οποία φρόντιζε η σύζυγός του, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και πραγματοποίησε ασελγείς πράξεις αλλά και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος της ηλικιωμένης είδε τις ασελγείς πράξεις στο κινητό του αφού είχε βάλει κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Ορχομενού εντόπισαν στο σπίτι του τον φερόμενο ως δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

Παρουσία εισαγγελέα, έγινε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ώρα της σεξουαλικής επίθεσης, ενώ του κατάσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και κατέθεσε ότι έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανε, ενώ ζήτησε και συγνώμη.

Τέλος, αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν την 84χρονη γυναίκα.

ηλικιωμένηειδήσεις τώρασεξουαλική επίθεσηΒοιωτίαασέλγεια