Ελλάδα|15.10.2024 14:15

Λάρισα: Παρέσυρε τον συγχωριανό του με το αυτοκίνητο για εκδίκηση

Newsroom

Ένας 26χρονος παρέσυρε με το όχημά του έναν 62χρονο, για λόγους εκδίκησης και στη συνέχεια παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο χωριό Αμυγδαλέζα λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας.

Ο 62χρονος έχοντας τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι διαφορές είχαν. 

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της για το συμβάν 

Σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, για την υπόθεση, αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθη Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Συνελήφθη, χθες Δευτέρα το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας το όχημα στον χώρο, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε την Αστυνομία για το σημείο που βρίσκεται όπου και συνελήφθη.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ». 

αστυνομίαειδήσεις τώραπαράσυρσηΛάρισανοσοκομείο