Ελλάδα|16.10.2024 14:05

Ο σεφ του Τζανείου που έκανε με πολλή αγάπη το νοσοκομειακό φαγητό... γκουρμέ - Tι λέει για όσα μαγειρεύει

Newsroom

Ο μάγειρας του Τζανείου προσφέρει με πολl;h αγάπη και μεράκι στους ασθενείς του νοσοκομείου γκουρμέ φαγητό, καθώς όπως λέει και ο ίδιος «αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται το καλύτερο και ειδικά αξιοπρέπεια».

Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης ανέφερε στην κάμερα του Action 24 πως «αυτοί οι άνθρωποι δικαιούνται το καλύτερο και ειδικά αξιοπρέπεια. Είχα και εγώ τη μητέρα μου στο νοσοκομείο για καιρό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν βγήκαν βόλτα και είπαν πάμε στον Απέργη, ήρθαν εδώ άρον - άρον και έτσι θα πρέπει να τους προσφέρεις το καλύτερο δυνατό για να ξεφύγουν τα 10-20 λεπτά του φαγητού».

Και συνέχισε, ο μάγειρας του Τζανείου «Προσπάθησα με τα υλικά που έχουμε. Έχουμε γλυκό μπανάνα με σουσάμι και σοκολάτα υγείας. Για τα παιδάκια στην Παιδοψυχιατρική έχουμε και την μερέντα. Φτιάξαμε για γιατρούς και όσους μπορούν να φάνε αυτοσχέδιο μιλφέιγ. Με το φύλλο κρούστας που έχει ήδη το νοσοκομείο κάνουμε βάση, από πάνω κρεμούλα, τρίβουμε φύλλο και τελειώνουμε με άχνη και κανέλα».

Στη συνέχεια έδειξε το γλυκό νεκταρίνι, τονίζοντας ότι «Κάποια στιγμή όλοι βαριούνται τα φρούτα. Η σκέψη ήταν να κάνω γλυκό με κανέλα και ζάχαρη γιατί αυτά έχω.Να ψάχνουμε δικαιολογίες για να κάνουμε πράγματα και όχι για να μην κάνουμε επειδή δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες».

Τζάνειο νοσοκομείοασθενείςειδήσεις τώραφαγητό