Ελλάδα|21.10.2024 21:32

Halloween 2024: Ιδέες για DIY στολές - Εύκολα και με πράγματα που έχετε σπίτι σας!

Newsroom

Το Halloween είναι μία διασκεδαστική γιορτή που τα τελευταία χρόνια ενθουσιάζει και τους Έλληνες! Είναι αυτή η μέρα του χρόνου που μπορείτε να ντυθείτε σαν το αγαπημένο σας τέρας ή σαν κάποιος φανταστικός χαρακτήρας. Το να βρείτε το τέλειο κοστούμι μπορεί να είναι χρονοβόρο και αγχωτικό, το καταλαβαίνουμε. Φέτος, όμως, η 31η Οκτωβρίου δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Οι παρακάτω στολές δεν θα σας ταλαιπωρήσουν και απαιτούν μόνο λίγα πράγματα, πολλά από τα οποία μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι ή στην ντουλάπα σας.

Halloween: Ιδέες για στολές

Φάντασμα

Μια στολή φαντάσματος είναι μακράν η πιο εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό σεντόνι στο οποίο είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τρύπες για τα μάτια!

Ζόμπι

Αν έχετε παλιά ρούχα, μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για μια στολή ζόμπι. Απλά κόψτε τα ώστε να μοιάζουν σαν να έχουν υποστεί μια... αποκάλυψη ζόμπι. Κάντε τη στολή σας ακόμα πιο ρεαλιστική με λίγο ψεύτικο αίμα και χρησιμοποιήστε μακιγιάζ για να δώσετε στον εαυτό σας μια πιο... ζόμπι-ομοιόμορφη εμφάνιση!

Σκελετός

Η στολή του σκελετού είναι μια τρομακτική κλασική στολή που έχει πάντα επιτυχία. Μπορείτε να τη βρείτε σε πολλά καταστήματα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Επίσης, μπορείτε άνετα να ζωγραφίσετε ένα μαύρο παλιό παντελόνι/κολάν και μια κολλητή μπλούζα ή ακόμα και να κολλήσετε λευκή ταινία!

Μάγισσα

Ένα από τα καλύτερα κοστούμια για το Halloween είναι η μάγισσα. Μπορείτε να το κάνετε τρομακτικό ή χαριτωμένο, και χρειάζεστε μόνο λίγα αντικείμενα. Πάρτε ένα μαύρο φόρεμα και βεβαιωθείτε ότι έχετε το χαρακτηριστικό καπέλο της μάγισσας ή κάποιο άλλο μαύρο καπέλο.

Νύφη του Τσάκι

Φορέστε μια ξανθιά περούκα, ένα λευκό φόρεμα και ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν -που σίγουρα έχετε στην ντουλάπα σας και... έτοιμη η Νύφη του Τσάκι!

Halloweenστολέςειδήσεις τώραστολή