Ελλάδα|24.10.2024 23:00

Καμένα Βούρλα: Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε - Τι είπε γειτόνισσα για την οικιακή βοηθό

Newsroom

Ερωτήματα γεννά η διάρρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/10), στο σπίτι της 84χρονης που δολοφονήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στα Καμένα Βούρλα. Ειδικά με δεδομένο ότι, η βασική ύποπτη για τη δολοφονία παραμένει υπό κράτηση, η διάρρηξη γεννά ερωτηματικά όσον αφορά το τι έψαχναν οι δράστες, τι πήραν από το σπίτι αλλά και τι ήθελαν να εξαφανίσουν.

Δεν πήραν τίποτα από το εσωτερικό του σπιτιού

Οι δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Ήταν τουλάχιστον δύο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες και γάντια ενώ, οι κινήσεις τους, ήταν συντονισμένες. Οι ίδιοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού και ξήλωσαν την κάσα. Στο εσωτερικό του σπιτιού δεν έμεινε τίποτα όρθιο, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν πήραν κάτι από εκεί. 

«Μου πήρε λεφτά και μου έβγαλε και τη βέρα και την πήρε»

Την ίδια στιγμή, μάρτυρας ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι, η 50χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 84χρονης οικιακή βοηθός, είχε κατά το παρελθόν ναρκώσει και κλέψει το θύμα, αλλά και άλλους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής. Γειτόνισσα της 84χρονης, μάλιστα, είπε στο Star για την 50χρονη οικιακή βοηθό πως, «τη βρήκα έξω στην αυλή και το αναψυκτικό μου ήταν λευκό. Τη ρώτησα “γιατί;” και μου είπε ότι είχε αφρό, το ήπια και μετά από λίγο κοιμήθηκα. Μου πήρε λεφτά και μου έβγαλε και τη βέρα και την πήρε». Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως, η 50χρονη, κατά το παρελθόν την είχε απειλήσει ότι, αν μιλούσε σχετικά με τα όσα συνέβαιναν, θα την έκανε «ένα με το πεζοδρόμιο». «Δεν έβγαινα από το σπίτι γιατί φοβόμουν, γιατί μου είχε πει ότι θα με έκανε ένα με το πεζοδρόμιο. Είχε κλέψει όλες τις ηλικιωμένες εδώ», είπε η γειτόνισσα του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη «γη κάτω από τα πόδια του» έχει χάσει και ο αδελφός της 50χρονης, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αδερφή του εμπλέκεται σε δολοφονία και μάλιστα με οικονομικό κίνητρο. Όπως λέει, περιμένει την απόφαση των αρχών για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Αρχικά, η 50χρονη μαζί με τον σύζυγό της προσήχθησαν από τις αρχές για τη δολοφονία της 84χρονης. Ο σύζυγος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η προσαγωγή της οικιακής βοηθού εξελίχθηκε σε σύλληψη. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά τα όσα της καταλογίζουν. Η απολογία της ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (25/10).

διάρρηξηδολοφονίαοικιακή βοηθόςΚαμένα Βούρλαηλικιωμένηειδήσεις τώρα