Ελλάδα|26.10.2024 11:31

Αμαλιάδα: Νέες μαρτυρίες για την 24χρονη και τα νεκρά βρέφη

Newsroom

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών σε Ηλεία και Αχαΐα, με νέες μαρτυρίες να έρχονται στο φως σχετικά με την 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα.

Παρόμοιες περιπτώσεις θανάτων

Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ», άνθρωποι που ήταν δίπλα της μιλούν για τα όσα είχαν αντιληφθεί, φέρνοντας στην επικαιρότητα περαστικά που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

Μια μητέρα υποστηρίζει ότι βρήκε το παιδί της μισοπεθαμένο, ενώ το είχε αφήσει στην Ειρήνη για φροντίδα. «Ήταν έξι μηνών το βρέφος μου και ήταν μελανιασμένο, χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο το έσωσαν την τελευταία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο περιστατικό επιβεβαιώνει και η γιαγιά το παιδιού.

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του μικρού Παναγιώτη στην Αμαλιάδα, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι την προηγούμενη νύχτα του θανάτου του ήταν ανήσυχος και η μητέρα του απουσίαζε. Το παιδί κρατούσε η Ειρήνη και τη μοιραία νύχτα επικοινώνησε με τη μητέρα του, την Πόπη, λέγοντάς της πως κάνει εμετό. Η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι και το επόμενο πρωί το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Το κεφάλι του ήταν γυρτό, σαν να ήταν ήδη νεκρό», ανέφερε μία από τις ξαδέρφες της οικογένειας. Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε και η Κατερίνα, μια άλλη μητέρα που είχε αφήσει το παιδί της στην Ειρήνη και το βρήκε νεκρό. Η ίδια τόνισε ότι η 24χρονη της είχε αναφέρει ότι το παιδί έκανε έναν θόρυβο στην αναπνοή του πριν πεθάνει, με τα χαρακτηριστικά να ταιριάζουν με τις προηγούμενες υποθέσεις.

Αμαλιάδαμαρτυρίεςπαιδιά