Ελλάδα|28.10.2024 12:57

Βουλιαγμένη: Με πούλμαν και ασθενοφόρα έφευγαν οι μαθητές από το κλαμπ - Βίντεο- ντοκουμέντο

Newsroom

Στο νοσοκομείο οκτώ μαθητές 15-17 ετών, που βρισκόντουσαν στο κλαμπ της Βουλιαγμένης, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στο νοσοκομείο οι μαθητές - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του κλαμπ

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10), με τους μαθητές να αρχίζουν να βγαίνουν από το κλαμπ. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκαν ασθενοφόρα, καθώς τα παιδιά είχαν σπασμούς από το αλκοόλ. Τους τέσσερις από τους οκτώ μαθητές μετέφεραν ασθενοφόρα στο νοσοκομείο επειδή ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν με τους γονείς τους.

Μάλιστα, μια μαθήτρια χρειάστηκε να εισαχθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Τη χοροεσπερίδα διοργάνωσε ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και προωθήθηκε στα 15μελή συμβούλια σχολείων της Αττικής. Τέλος, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να προχωρήσει σε σφράγιση του κλαμπ.

Βίντεο - ντοκουμέντο

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

Ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας ότι θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε συνεργασία με την αστυνομία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία.

αλκοόλμαθητέςΒουλιαγμένη