Ελλάδα|19.04.2019 16:18

Τι τύπο βαφτιστήρι έχεις;

Newsroom

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι αυτή η εποχή που νονοί και νονές τρέχουν πανικόβλητοι να διαλέξουν λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και Πασχαλινά δώρα. Αλλά φυσικά το κάθε βαφτιστήρι είναι ξεχωριστό και ανάλογα με τον τύπο του, πρέπει να επιλέξετε που θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα για να καταφέρετε φέτος να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Παρακάτω σας έχουμε μερικούς τύπος βαφτιστηριών για να κατατάξετε το δικό σας και να δώσετε την μεγαλύτερη βαρύτητα εκεί που πρέπει.

Fashion Icon βαφτιστήρι: Ναι, φοράει πάντα τα πιο μοδάτα ρούχα και είναι από τα πιο δημοφιλή παιδιά στο σχολείο. Έχει πάντα άποψη στους γονείς του για το τι θα φορέσει στο σχολείο και ετοιμάζεται με τις ώρες πριν από κάθε εμφάνιση.. Αν το βαφτιστήρι σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε καταλαβαίνετε ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην του πάρετε μία ψαγμένη λαμπάδα! Το Μ. Σάββατο η λαμπάδα του θα είναι ένα από τα κυρίαρχα αξεσουάρ, που θα κρατάει περήφανα και θα δείχνει στους φίλους του, οπότε πρέπει να ξεχωρίζει. Προτιμήστε να διαλέξετε χειροποίητες λαμπάδες που συνήθως έχουν πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα σχέδια και μαζί με τη λαμπάδα επέλεξε και ένα μοντέρνο ζευγάρι παπούτσια που θα εκτιμήσει, όχι επειδή είναι κλασικό δώρο νονού απλά επειδή ρούχα και παπούτσια είναι τα κατάλληλα δώρα για αυτή την κατηγορία.

Tech freak βαφτιστήρι: Ο συγκεκριμένος τύπος βαφτιστηριού η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην δώσει μεγάλη σημασία στο πασχαλινό αυγό. Αυτό που μετράει σε αυτή την κατηγορία είναι το πασχαλινό δώρο του! Ο συγκεκριμένος τύπος παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλά του και το κινητό και τα tablets είναι η προέκταση του χεριού του. Σε αυτή την κατηγορία ιδανικά δώρα νονού είναι ότι έχει να κάνει με tech και gaming όπως:

- κονσόλες

- drones

- τηλεκατευθυνόμενα

- tablets

«Τα θέλω όλα» βαφτιστήρι: Σε αυτή την κατηγορία οι νονοί πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους γιατί το βαφτιστήρι προκειμένου να ευχαριστηθεί θέλει να έχει και την «έκπληξη» στα πασχαλινά του δώρα. Σε αυτές τις κατηγορίες 2 είναι οι λύσεις. Πρώτον δώστε μεγάλη προσοχή στο πασχαλινό αυγό του. Δεν φτάνει μόνο να έχει την πιο λαχταριστή σοκολάτα αλλά πρέπει να διαλέξετε και αυτό που θα έχει το ωραιότερο δώρο μέσα ανάλογα με τα γούστα του. Είτε είναι ο Garfield είτε η Πέππα το γουρουνάκι διαλέξτε το κατάλληλο και έτσι με ένα πασχαλινό αυγό έχετε και το δώρο του. Επίσης, συνήθως αυτές οι περιπτώσεις βαφτιστηριών προτιμούν αντί για κάποιο χειροποίητο σχέδιο λαμπάδας τις παιχνιδολαμπάδες. Εδώ πάλι πρέπει να την επιλέξετε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του και τα γούστα του. Γενικότερα αυτή η κατηγορία εκτιμάει τα δώρα που είναι 2 σε 1.:) Όσο πιο πολλά έχει τόσο το καλύτερο για το απαιτητικό αλλά κατά τ ‘άλλα αξιαγάπητο βαφτιστήρι σας!

Βέβαια μην ανησυχείτε τόσο για το κατάλληλο δώρο! Αν εσείς είστε ο τύπος νονού που νοιάζεται είμαστε σίγουροι πως ότι τελικά και να διαλέξετε θα του αρέσει! Και μην ξεχνάτε σημαντικό εκτός των δώρων είναι να περνάτε και ποιοτικό χρόνο με τα βαφτιστήρια σας για αυτό γιατί όχι, μία πρόταση είναι να πάτε μαζί για τα πασχαλινά του δώρα σε κατάστημα που θα μπορείτε να βρείτε κατάλληλα δώρα για όλους τους τύπους βαφτιστηριών! Μπορείτε μάλιστα να έχετε κάνει πριν και μία μικρή online έρευνα για να πάτε ετοιμοπόλεμοι ?

Πάσχαλαμπάδαβαφτιστήρι