Ηράκλειο: Στον Κορυδαλλό το ζευγάρι που κακοποιούσε τον 3χρονο Άγγελο
Newsroom
Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας βρέθηκαν στην Αθήνα και στις φυλακές του Κορυδαλλού η 26χρονη μητέρα του μικρού Άγγελου και ο 44χρονος σύντροφος της, που έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για την άγρια κακοποίηση του τρίχρονου αγοριού.
Αναζητείται το θαύμα για τον Άγγελο
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του 3χρονου Άγγελου, που κακοποιήθηκε βάναυσα.
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ ανέφερε σε δηλώσεις του: «Όσα αποτελέσματα έχουμε, δυστυχώς δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι ο εγκέφαλος του μικρού μας ασθενούς δεν λειτουργεί, τουλάχιστον από αυτές τις εξετάσεις τις οποίες έχουμε τα αποτελέσματα. Και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ένα πολύ κακό προγνωστικό σημείο". Και πρόσθεσε ο κ. Χαλκιαδάκης"Περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα μήπως τυχόν γίνει κανένα θαύμα. Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος».
- Πρόταση δυσπιστίας: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία μετά από θυελλώδη συζήτηση – Σύγκρουση Μητσοτάκη με Ανδρουλάκη – Όσα έγιναν
- Live blog: Επιστρέφει ο κόσμος στο Σύνταγμα μετά τα επεισόδια – Λεπτό προς λεπτό η συγκέντρωση
- Χυδαιότητα του βουλευτή Κυριαζίδη κατά Κωνσταντοπούλου - «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί»
- Σπάρτη: Θρήνος για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα