Έγκλημα στην Πιερία: Ξεσπά ο πατέρας του 58χρονου θύματος - «Ήταν πρεζόνι, είχε σίγουρα συνεργό»
NewsroomΞεσπά ο πατέρας του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα για τη σύντροφο του γιου του, η οποία ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε και τον έθαψε πίσω από την αυλή του σπιτιού του, με τον ίδιο να τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Έίχε συνεργό, αποκλείεται να το έκανε μόνη τη».
«Ήταν ένα σκέτο πρεζόνι»
Σε δηλώσεις του στην εκμπομπή «OPEN Tώρα» ο πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Σιαμήτρα ανέφερε ότι: «Ήταν ένα σκέτο πρεζόνι», για την 34χρονη με καταγωγή από την Σερβία ενώ πρόσθεσε «Δεν φερόταν καλά στον άντρα της, οπότε την υποψιαστήκαμε από την πρώτη στιγμή».
Παράλληλα, ο πατέρας του 58χρονου δήλωσε ότι η γυναίκα είχε κάποιο συνεργό για να μεταφέρει και να θάψει τη σορό του άτυχου άνδρα στο οικόπεδο της κατοικίας του.
Σε ό,τι αφορά στον μικρό γιο που είχε αποκτήσει το ζευγάρι, ηλικίας τριων ετών, ο ίδιος τόνισε πως το ανήλικο βρίσκεται μαζί ενώ όπως είπε «υπάρχει ενδεχόμενο να τον πάρει η Πρόνοια».
Υπενθυμίζεται ότι η δράστιδα βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας και δεύτερο παιδί. Τέλος για την 34χρονη, τόνισε ότι ήταν εντελώς αδιάφορη τους τελευταίους πέντε μήνες που αγνοούνταν ο 58χρονος: «Δεν την ενδιέφερε καθόλου, έπαιρνε ένα μηχανάκι και έβγαινε στο χωρίο, έκανε βόλτες, ψώνιζε», λέει ο κ. Μιχάλης.
- Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
- Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
- Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
- Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη