Θεσσαλονίκη: 27χρονη ζούσε έναν εφιάλτη - 33χρονος την παρακολουθούσε και την απειλούσε με revenge porn
Newsroom
Έναν εφιάλτη ζούσε μια 27χρονη από την Θεσσαλονίκη, όπου ο πρώην σύντροφος της μετά τον χωρισμό τους την απειλούσε.
Ζητούσε 40.000 ευρώ για να σταματήσει να την απειλεί
Σύμφωνα με την εκπομπή «ΟPEN Τώρα», η σχέση της τότε 22χρονης με τον 29χρονο κράτησε για τρεις μήνες και μετά ο άνδρας διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές, την ώρα που παρενοχλούσε τους γονείς της και την ανήλικη αδελφή της, με την απαίτηση να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.
«Θες να γίνεις διάσημη σε όλη τη Θεσσαλονίκη με τα βίντεο; Σήκωσε το τηλέφωνο τώρα… Θέλω να μιλήσουμε… Μην πηγαίνεις κόντρα και κάνω καμία τρέλα», ήταν μερικά μόνο από τα απειλητικά μηνύματα που έστελνε ο τότε 29χρονος.
Ο 33χρονος συνέχισε τις απειλές και σε επικοινωνία που ήρθε με τον πατέρα της ζητούσε 40.000 ευρώ για να σταματήσει να την απειλεί, με την οικογένεια της κοπέλας να τον κατήγγειλε εννέα φορές
Στη συνέχεια, ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, φθορά και συκοφαντική δυσφήμιση και αναζητείται για σύλληψη και φυλάκιση.
- Τραμπ μετά τη συνομιλία με Πούτιν: Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος
- Ηχητικά αποκαλύπτουν το χάος στον σιδηρόδρομο - «Το έχω εδώ το τρένο και το στέλνω ανάποδα, το νου σου»
- Δημοσκόπηση Alco: Το 50% των πολιτών θέλει πρόωρες εκλογές, ενώ πάνω από 60% νιώθει απογοήτευση και οργή
- «Θα σου αστράψω μία»: Ξέφυγαν τα πράγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας