Στιγμές τρόμου στο Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
NewsroomΒίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητα από ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, το οποίο παρουσίασε η ΕΡΤ.
Ο δράστης φαίνεται να ακινητοποιεί με το όπλο του τον ιδιοκτήτη και οταν αυτος αντιδρά, τον χτυπάει με τη λαβή του όπλου στην κοιλιακή χώρα. Η ληστεία σημειώθηκε στην οδό Πελοπίδα, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Ο ένοπλος ληστής, φορώντας κράνος μπήκε στο κατάστημα και ακινητοποίησε τον 35χρονο ιδιοκτήτη. Τον έβριζε και του ζητούσε επίμονα τα χρήματα από το ταμείο.
Πώς σκόρπισε τον τρόμο
Αρχικά του έδωσε μια σακούλα να βάλει τις εισπράξεις, στη πορεία πήρε ένα χαρτόκουτο που βρήκε στο δάπεδο, και εκεί τοποθέτησε τα χαρτονομίσματα, περίπου 1.000 ευρώ.
Δεν έμεινε όμως ικανοποιημένος από το ποσό, ζήτησε και άλλα χρήματα από τον ιδιοκτήτη και μάλιστα τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει. Όταν ο 35χρονος που απάντησε πως δεν έχει άλλα χρήματα ο δράστης εκνευρίστηκε και τον χτύπησε με το πιστόλι στη κοιλιακή χώρα.
- Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
- Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
- «Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
- Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!