Ελλάδα|17.02.2025 14:34

Τύρναβος: Με τον εξαφανισμένο 39χρονο ταιριάζουν τα ρούχα της σορού που εντοπίστηκε

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον εντοπισμό πτώματος σε αγροτική περιοχή στην Πέρα Χώρα Τυρνάβου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα ρούχα της σορού ταιριάζουν με εκείνα που φορούσε ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου, ο γιος της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας όταν εξαφανίστηκε. 

Επίσης, ο μοναδικός άνδρας που αγνοείται στην περιοχή είναι ο  39χρονος. Τα ίχνη του χάθηκαν τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς και έκτοτε βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για την πλήρη ταυτοποίηση του πτώματος θα χρειαστεί να διενεργηθεί εξέταση DNA.

Στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 39χρονος είχε βγει για έναν περίπατο κοντά στις όχθες του Πηνειού, όπως συνήθιζε, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή γύρω από τον ποταμό Πηνειό ενώ η οικογένειά του έχει δηλώσει ότι εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Στο σημείο οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της σορού του άνδρα, βρέθηκαν στο σημείο του οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου και ενημερώνονται από αξιωματούχους της αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και θα χρειαστεί να υπάρξει εξέταση DNA για να αναγνωριστεί. Οι αστυνομικοί, προς το παρόν, επιχειρούν να κάνουν μία πρώτη ταυτοποίηση, αντλώντας πληροφορίες από τα ρούχα του ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός και σε σήψη.

Στο σημείο είναι και ο δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη.

εισαγγελέαςεξαφάνισηΠηνειόςειδήσεις τώρα