Ελλάδα|09.03.2025 18:36
Κόρινθος: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά
NewsroomΣτη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κορίνθου, καθώς από κοινού κατείχαν 51 γραμμάρια κοκαΐνης.
Επιπλέον, οι δύο συλληφθέντες κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης και τρίφτη. Τόσο οι ουσίες, όσο και το αντικείμενο κατασχέθηκαν από την αστυνομία, όπως επίσης τρία κινητά και ένα αυτοκίνητο.
Οι δύο συλληφθέντες είναι 24 ετών και ο ένας οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή