Ελλάδα|23.03.2025 10:55
Ναυάγιο στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και 19 επιζώντες - Συνεχίζονται οι έρευνες
NewsroomΚαθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι έρευνες του Λιμενικού στο Φαρμακονήσι, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου (22/3) σημειώθηκε άλλο ένα ναυάγιο με μετανάστες, με έναν άνθρωπο να εντοπίζεται νεκρός, ενώ άλλοι 19 διασώθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Στο νοσοκομείο της Λέρου νοσηλεύονται οι μετανάστες που διασώθηκαν και ο συντονισμός των ερευνών γίνεται από το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης. Σημειώνεται ότι στο σημείο επιχειρούν τρία πλωτά σκάφη, ένα ναυαγοσωστικό και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
- Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
- Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
- Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος