Ελλάδα|24.03.2025 13:26
Σε αναστολή καθηκόντων και πέμπτος ιατροδικαστής με απόφαση Φλωρίδη
NewsroomΤον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος Θεόδωρο Νούσια έθεσε σε αναστολή καθηκόντων ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Είναι ο πέμπτος ιατροδικαστής που τις τελευταίες ημέρες τίθεται σε αναστολή με απόφαση του κ. Φλωρίδη.
Ο κ. Νούσιας κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου στο πλαίσιο δίκης με κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία - οπλοχρησία.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τα πρακτικά της δίκης διαβιβάστηκαν στην εισαγγελία προκειμένου ο ιατροδικαστής να ελεγχθεί για τέλεση αξιόποινης πράξης σε σχέση με την κατάθεσή του. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε τελικώς σε ποινή κάθειρξης 6 ετών.
Διαβάστε ακόμη
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος