Ελλάδα
|
26.03.2025 12:00
Τηλεφώνημα για βόμβα σε κτίριο της Περιφέρειας Αττικής
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στις Αρχές λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (26/3), καθώς άγνωστος τηλεφώνησε στο 100 και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε κτίριο της Περιφέρειας Αττικής στην οδό Θεομήτρος 59 στον Άγιο Δημήτριο.
Σημειώνεται ότι ο άγνωστος που τηλεφώνησε στο 100 δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ενώ δεν αναφέρθηκε ούτε σε κάποιο χρονικό όριο.
Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Διαβάστε ακόμη
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)