Σοκ στη Ρόδο: Παιδίατρος κατηγορείται για βιασμό 7χρονου κοριτσιού
NewsroomΣτον εισαγγελέα Ρόδου οδηγήθηκε το πρωί ο 80χρονος παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του παιδιάτρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης κάτω των 12 ετών και ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (16/4). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος γιατρός εντοπίστηκε από τον πατέρα του κοριτσιού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η οικογένεια. Η 7χρονη κατέθεσε ότι ο παιδίατρος την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και στη συνέχεια προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια κατάγεται από τη Γαλλία και το περιστατικό είδε ο αδερφός του κοριτσιού, ειδοποιώντας αμέσως τον πατέρα του. Μάλιστα, ο παιδίατρος φέρεται να μπήκε στο δωμάτιο από μια από τις τρεις ανοιχτές πόρτες που υπήρχαν εκείνη την ώρα.
Επιπλέον, στην ανήλικη έγινε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ λήφθηκαν καταθέσεις από μάρτυρες, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο 80χρονος, πάντως, ισχυρίζεται ότι πάσχει από άνοια, με τις Αρχές να εξετάζουν το επιχείρημά του.
- ΕΥΔΑΠ: Οριζόντιες αυξήσεις στο πάγιο εν μέσω λειψυδρίας - Το νέο τιμολόγιο και οι αντιφάσεις του
- Το αγροτικό πιέζει τη ΝΔ: Ανησυχία για την περιφέρεια και το «βαρύ» της κλίμα - Τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων
- Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν - Οι μεγαλύτερες αυξήσεις
- Ιδού η Ρόδος ιδού και ο σουλτάνος… Οι Ιππότες λυγίζουν από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή