Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου που δέχτηκε επίθεση από ανήλικους - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
NewsroomΈνα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο Τριάδι Θεσσαλονίκης.
Τι συνέβη
Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Σερρών, ου εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 67 του ΟΑΣΘ (ΙΚΕΑ – Τριάδι), δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο οδηγός έκανε παρατήρηση σε δύο νεαρούς που είχαν σταθμεύσει το δίκυκλό τους μπροστά στη στάση λεωφορείου, εμποδίζοντας την προσέγγιση του οχήματος. Ο οδηγός, ενεργώντας στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ζήτησε να μετακινήσουν το όχημα, ώστε να αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες.
Η αντίδραση των νεαρών ήταν βίαιη και άκρως επικίνδυνη, όπως καταγγέλλει. Άρχισαν να χτυπούν το λεωφορείο με τα κράνη τους, προκαλώντας φθορές, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν βίαια στον οδηγό, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, προχώρησε και στην κατάθεση μήνυσης κατά των δραστών.
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα