Ελλάδα|06.06.2019 16:18
Ελληνική «πατέντα»: Πάρκαρε το μηχανάκι του μέσα στο μετρό (pic)
NewsroomΣυχνά, συνηθίζουμε να λέμε πως δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα πια σε αυτή τη χώρα όμως είναι λες και πηγαίνουμε γυρεύοντας καθώς πάντα, με κάποιο τρόπο, ανακαλύπτουμε πως υπάρχει και παραπάνω (ή παρακάτω, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς).
Αυτή τη φορά, την αφορμή έδωσε ένας ιδιοκτήτης δικύκλου, ο οποίος για άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή λόγο θεώρησε φρόνιμο να παρκάρει το μηχανάκι του εντός του μετρό στο Πανεπιστήμιο.
Κι όταν λέμε εντός του μετρό, πιο κυριολεκτικά δεν γίνεται αφού το άφησε δίπλα στις προθήκες με τα εκθέματα αρχαίων αντικειμένων. Όπως ήταν φυσικό, οι επισκέπτες του Μέσου κοιτούσαν με απορία το όχημα, ενώ κάποιοι πρόλαβαν και το απαθανάτισαν με το κινητό τους.
Διαβάστε ακόμη
- Οργή για τα θύματα της φωτιάς στο κλαμπ στη Β. Μακεδονία: Οι έρευνες αποκαλύπτουν την ανεξέλεγκτη διαφθορά
- Το υπουργείο Υποδομών «δείχνει» την Ελληνικό Μετρό για την εκτός μελέτης σήραγγα 160 μέτρων στη γραμμή 4
- Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση των πέντε νέων από το Κότσανι που νοσηλεύονται στη Θεσσαλονίκη
- Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Έλτον Τζον - Οι αλλαγές στη ζωή του μετά την απώλεια όρασης