Ελλάδα|21.06.2019 11:48

Η δίαιτα αλλιώς, People και TV ΈΘΝΟΣ με το Έθνος της Κυριακής (23/6)

Newsroom

Την Κυριακή 23 Ιουνίου μαζί με το Έθνος κυκλοφορεί ο πρώτος τόμος του βιβλίου «Η Δίαιτα Αλλιώς…» της wellness editor Αννας Μαρίας Παπίρη. Ένας πολύτιμος οδηγός για την απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία με άξονα την ελληνική διατροφή και κουλτούρα.

Εκτίμησε το βάρος σου υπολογίζοντας τον μεταβολικό σου ρυθμό, ξεδιάλυνε το θερμιδικό χάος που σε περιβάλλει και ανακάλυψε τις τροφές που είναι οι σύμμαχοί σου στην προσπάθεια να χάσεις κιλά.

Χάσε μέχρι 5 κιλά τον μήνα με το διατροφικό πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, ξεχωριστό για άντρες και γυναίκες, και συνδύασέ το καθημερινά με καλλισθενική άσκηση για σώμα σε απόλυτη αρμονία.

Κάψε λίπος με 40 επιλεγμένες ασκήσεις και εξασφάλισε ταχύτερη γράμμωση των μυών σου. Χτίσε σμιλεμένο σώμα εξαφανίζοντας την κοιλιά, το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα.

Φάε χωρίς ενοχές. Απόλαυσε κάθε μία από 30 συνταγές του βιβλίου με γνήσια ελληνική ταυτότητα, υποστηριγμένες με τη διατροφική τους αξία, και μάθε σε ποιες παθήσεις ή όργανα του σώματός σου λειτουργούν ευεργετικά.

Δες τη διατροφή ως το πιο σημαντικό μέσο για τη διατήρηση της υγείας, της ομορφιάς, της ευτυχίας και της καλής ενέργειας.

PEOPLE

Μαρίνα Σάττι: Λίγο πριν από τη νέα της παράσταση, Yalla 2.0, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα στο πρώτο της εξώφυλλο για το People, περιγράφει πώς διαχειρίστηκε το bullying και τον ρατσισμό που βίωσε, την αποτυχία που την οδήγησε στο Berklee , το κορυφαίο μουσικό κολέγιο του κόσμου, μιλάει για την επιρροή της Μαρίας Κάλλας στη ζωή της και διηγείται την αναπάντεχη γνωριμία της με μια μπάντα κρουστών από τη Σενεγάλη.

Βασίλης Κεκάτος: «Θα συνεχίσω να κάνω ταινίες, ακόμη κι αν χρειαστεί να τις τραβάω με το κινητό μου». Ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει τον Χρυσό Φοίνικα για ταινία μικρού μήκους στις Κάννες μιλάει στο People για την πορεία του, εξηγεί γιατί έβαλε το πολύτιμο τρόπαιο σε θυρίδα και αναλύει τα επόμενα σχέδιά του.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Η ταλαντούχα ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς Το Σόι Σου μιλάει στο People για το τέλος του σίριαλ, την παρθενική θεατρική συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον λόγο που είναι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει αποκλειστικά στο People για την τηλεοπτική του επιστροφή στον Alpha. Η συμφωνία με την διοίκηση του Alpha και η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή.

David Hasselhoff: To 48ωρο του χολιγουντιανού ηθοποιού στο νησί των ανέμων: Η βίλλα στην Ελιά, το γεύμα στο Nammos, η selfie με τον δήμαρχο Μυκόνου και ολόγος που δεν έκανε μπάνιο στις παραλίες του νησιού

Prestige the band: Τα μέλη της εξαμελούς μπάντας που εμφανίζονται στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, περιγράφουν την πρώτη γνωριμία με τον παρουσιαστή και αποκαλυπτουν με πιον τραγουδιστή τους έφερε σε επαφή ο Γρηγόρης, προκειμένου να κάνουν μια επανεκτέλεση στο τραγούδι του.

TV ΕΘΝΟΣ

Θέματα: Το μεγάλο φινάλε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μαρίνα πυροβολεί την Κάτια! Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει τι θα συμβεί στο τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1.

Συνεντεύξεις: Η Αγγελική Δαλιάνη μιλά για τον ρόλο της στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 και ο Σπύρος Γουρδούπης που αποχώρησε από το «Survivor» κάνει προβλέψεις για το νικητή του ριάλιτι και αποκαλύπτει ίντριγκες πίσω από τις κάμερες.

Ρεπορτάζ: Μετακινήσεις, μεταγραφές και υπογραφές στα κανάλια. Πώς διαμορφώνεται το παζλ της μικρής οθόνης για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Γοργόνες στο... Instagram. Πασαρέλα των επωνύμων με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ενότητα Life μυστικά ομορφιάς για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι, δροσερές και νόστιμες συνταγές και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςPeopleTV Έθνοςη δίαιτα αλλιώςΆννα - Μαρία Παπίρη