Ελλάδα|03.08.2019 18:02

Ο Βαρουφάκης έπαθε Καρβέλα: Το Twitter για το περιστατικό στο Σαρλ Ντε Γκωλ (pics)

Newsroom

Το ενδιαφέρον των social media -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει η διαμάχη που είχε με Γάλλο αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Παρισιού «Σαρλ Ντε Γκωλ» ο Γιάνης Βαρουφάκης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός ζήτησε από τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να ελέγξει το διαβατήριό του. Μιλώντας αποκλειστικά στο ethnos.gr, ο βουλευτής ανέφερε σχετικά ότι υπάκουσε «χωρίς άλλη συζήτηση σε αυτό το λογικό αίτημα, αλλά ο αστυνομικός μού άφησε λίγο χώρο όταν προσπάθησα να περάσω». 

«Τη στιγμή που ακούμπησαν οι αγκώνες μας αντέδρασε βίαια» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης, σημειώνοντας: «Χωρίς να ξέρω το γιατί, τι του συνέβαινε, ποια μύγα τον τσίμπησε, ο εν λόγω αστυνομικός με κακομεταχειρίστηκε, χρησιμοποιώντας σωματική βία, με έσπρωξε χωρίς λόγο, άρπαξε το διαβατήριό μου και μου ζήτησε να σταθώ στον τοίχο».

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν χρόνο και ασχολήθηκαν χιουμοριστικά με το θέμα, παρομοιάζοντας τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 πότε με τον Νεϊμάρ, πότε με παγώνι και πότε με πρωταγωνιστή της Γαλλικής Επανάστασης. 

T
T
T
T
T
T
T

αστυνομικόςTwitterΓιάνης Βαρουφάκηςαεροδρόμιο