Ελλάδα|26.07.2019 11:04
Πέθανε ξαφνικά ο εφοπλιστής Παναγής Στρίντζης
Newsroom
Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο εφοπλιστής Παναγής Στρίντζης. Η είδηση έγινε γνωστή από τον καλό του φίλο και επικοινωνιολόγο Παύλο Παπαδάτο.
«Έφυγε ένας πραγματικός άρχοντας της ναυτιλίας και συνιδρυτής της Strintzis Lines. Τίμησε την ελληνική ναυτιλία όσο ελάχιστοι. Γενναιόδωρος με τους εργαζομένους τους, μποέμης με τους φίλους του και καρδιοκατακτητής. Άρχοντας στην εμφάνιση αλλά γεμάτος και από ψυχική καλοσύνη. Ο Παναγής ήταν φίλος μου. Πραγματικός φίλος.. Καλό σου ταξίδι άρχοντα», έγραψε στο Facebook.
Ο Παναγής Στρίντζης μαζί με τα αδέλφια του και τον Μάκη Στρίντζη ήταν ένας από την οικογένεια Στρίντζη που δημιούργησαν την εταιρεία Strintzis Lines στις αρχές της δεκαετίας του 60.
Διαβάστε ακόμη
- Γάζα: Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Ράφα - Μικρά παιδιά λιμοκτονούν, χελώνες πωλούνται ως κρέας
- Θάνατος 47χρονης στην Πάτρα: Η στιγμή που φορτηγό παρασύρει την άτυχη ναυτικό στον καταπέλτη πλοίου
- Υπουργικό συμβούλιο: Φειδώ στις δηλώσεις για παροχές ζήτησε ο Μητσοτάκης - Ανησυχία στο ΥΠΟΙΚ
- Τέμπη: Το υπουργείο Μεταφορών γνώριζε από το 2021 τα προβλήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο - Η κατεπείγουσα επιστολή Πατέρα για αναγκαίες προσλήψεις