Ελλάδα|16.08.2019 15:20
Πιερία: Καλλιεργούσε σε δύο φυτείες κάνναβη
NewsroomΔύο φυτείες κάνναβης διατηρούσε 63χρονος στην Πιερία, ο οποίος, αφού συνελήφθη από αστυνομικούς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ειδικότερα, ο 63χρονος καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε δασική περιοχή 59 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 3 έως 5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης, σε άλλη αγροτική περιοχή της Πιερίας καλλιεργούσε άλλα 16 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος από 2 έως 3 μέτρα, τα οποία επίσης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Διαβάστε ακόμη
- Στοιχεία σοκ για την παραβατικότητα των ανηλίκων στις ηλικίες 8-14 ετών και την αύξηση παραμέλησης ανηλίκων από τους γονείς
- Η... μουντζούρα Δοξιάδη στον ανασχηματισμό, τα καλά και τα κακά μαντάτα του Γκρίνμπεργκ και ένα κουίζ για την Alpha Bank
- «Δεχόμαστε απειλές– Μας απειλούν με βόμβα»: Τι καταγγέλλει ο νομικός σύμβουλος Εθνικής Πινακοθήκης
- Τι προηγήθηκε της παραίτησης Δοξιάδη - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης