Εύβοια: Τραγωδία με αυτοκτονία 57χρονου πατέρα δύο παιδιών
Newsroom
Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε το Σάββατο 17 Αυγούστου στο χωριό Παρθένι Ευβοίας.
57χρονος πατέρας δύο παιδιών, που έμενε με την οικογένειά του στο χωριό, έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το lamiareport.gr τίποτε δεν μαρτυρούσε πως ο 57χρονος σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν άφησε κάποιο σημείωμα το οποίο να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.
Νωρίτερα το πρωί είχε μεταβεί στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του για να τη φροντίσει και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Απίστευτο το σοκ για τη σύζυγό του η οποία τον βρήκενα έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, μέσα στο υπνοδωμάτιό τους.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αλιβερίου.
Πηγή: lamiareport.gr
- «Δεν θα επιτρέψουμε "Αεροπορικά Τέμπη"»: Εκπτώσεις στην εκπαίδευση καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα μικρά αεροδρόμια
- Η Βουλή έστειλε τον Τριαντόπουλο σε Προανακριτική για τα Τέμπη εν μέσω «σφυροκοπήματος» κυβέρνησης-αντιπολίτευσης
- Βουλή: Σε τέσσερις άξονες η απάντηση της κυβέρνησης στην αντιπολίτευση για τα Τέμπη - Που θα εστιάσει ο Μητσοτάκης
- Τραμπ στο Κογκρέσο: «Η Αμερική επέστρεψε» - Αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι είναι έτοιμος για διάλογο