Ελλάδα|19.11.2018 23:20

Κρήτη: Πρωτοφανής ληστεία υπό την απειλή όπλου για τσουβάλια με ελιές

Newsroom

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις αστυνομικές αρχές από το περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στα Δαμάνια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δυο άτομα υπό την απειλή πιστολιού και έχοντας ένα αυτοκίνητο από το οποίο είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες, έκλεψαν τις ελιές από την αυλή ενός 60χρονου ενώ επιχείρησαν να κλέψουν και τσουβάλια με ελιές από τα σπίτια δυο ακόμα συγχωριανών του θύματος.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με το cretalive.gr  κι όπως είναι φυσικό προκάλεσε αναστάτωση όχι μόνο στο συγκεκριμένο οικισμό, αλλά και σε όλα τα τριγύρω χωριά.

Η αστυνομία ψάχνει το βίντεο 

Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση, καθώς θεωρεί πως υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο από επαγγελματίες και ανθρώπους που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε ενώ φαίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό να σχετίζεται με παρόμοια κλοπή που έγινε την ίδια βραδιά στο Λαράνι.

Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει βίντεο από γειτονικό σπίτι του θύματος στο οποίο όμως δεν φαίνεται  η χρήση της απειλής του όπλου.

Την προανάκριση  διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου

Κρήτηένοπλη ληστείαελιές