Ελλάδα|11.09.2019 10:59

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Η Τροχαία κάνει ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία (vid)

Newsroom

Πρώτη μέρα στο σχολείο: Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς η τροχαία βρίσκεται επί ποδός και κάνει ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Φρεμεντίτη για το OPEN TV, η Τροχαία κάνει ελέγχους. Ο Σπύρος Φρεμεντίτης βρέθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων και συνομίλησε με αστυνομικούς, οι οποίοι κάνουν ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία. Πιο συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε τα εξής: «Τα παιδιά είναι το μέλλον. Η Ελληνική Αστυνομία θέλει να προστατεύσει τα παιδιά. Τα σχολικά συγκροτήματα επιτηρούνται. Πραγματοποιούνται πεζές περιπολίες. Διευκολύνεται η μετακίνησή τους. Πραγματοποιούνται τροχονομικοί έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία. Τα σημεία που βρίσκεται η Τροχαία δεν είναι σταθερά. Αλλάζουν. Πρόκειται για σημεία, στα οποία έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα». 

Η κάμερα του OPEN κατέγραψε και έναν επιτόπιο έλεγχο σχολικού λεωφορείου. Οι τροχονόμοι έλεγξαν τα χαρτιά του οδηγού και αν πληροί τα κριτήρια για να μεταφέρει τα παιδιά από και προς το σχολικό συγκρότημα, στο οποίο πηγαίνουν.  

Τροχαίασχολική χρονιάπρώτη μέρα στο σχολείοσχολικά λεωφορεία