Ελλάδα|14.09.2019 10:34
Ξάνθη: Πτώμα άνδρα βρέθηκε στον ποταμό Νέστο
NewsroomΤο πτώμα ενός άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μέρες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ποταμό Νέστο, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr το σώμα του 60χρονου εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης από περαστικούς στην παραποτάμια περιοχή κοντά στο Εράσμιο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών πρόκειται για 60χρονο από τον οικισμό του Κύρνου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα.Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου.
Διαβάστε ακόμη
- Έκρηξη βόμβας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train: Δεμένος με λουκέτο, πάνω σε σκούτερ ο εκρηκτικός μηχανισμός
- Βίντεο ντοκουμέντο του ethnos.gr από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train
- ΑΑΔΕ: Λουκέτο 4 ημερών σε γνωστό club στο Μπουρνάζι – Πλήθος φορολογικών παραβάσεων
- Εγκληματικό: Ασυνείδητος με ηλεκτρικό πατίνι τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη Συγγρού - Βίντεο