Ελλάδα|24.09.2019 16:13

Δήμαρχοι έκαναν ποδήλατο και χάρισαν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Newsroom

Χίλια ευρώ, όσα και τα χιλιόμετρα που έκαναν την περασμένη Κυριακή με 16 στατικά ποδήλατα δήμαρχοι και επισκέπτες της γιορτής της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω 3», την οποία διοργάνωσε στην παραλία της Θεσσαλονίκης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα δοθούν τις επόμενες μέρες στον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Συνολικά στη μεγάλη γιορτή της ηλεκτροκίνησης «Voltάρω 3» βρέθηκαν τέσσερις χιλιάδες επισκέπτες. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία, τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ηλεκτροκίνητων scooters, ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων και τους τρόπους φόρτισής τους, καθώς και να «Voltάρουν» δωρεάν με ηλεκτρικά πατίνια. Επίσης, θαύμασαν εντυπωσιακά μοντέλα τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών (drones), ενημερώθηκαν από ειδικούς για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνει η οδηγική τους συμπεριφορά, κάνοντας χρήση του προσομοιωτή οδήγησης του ΙΜΕΤ – ΕΚΕΤΑ και έλαβαν μέρος σε κλήρωση με πλούσια δώρα.

δήμαρχοιχρήματαποδήλατοΧαμόγελο του Παιδιού