Ελλάδα|01.02.2021 19:55
«Έκοβες τον αφρό με μαχαίρι»: Το μυστικό της καφετέριας που έκανε τον καλύτερο φραπέ αποκαλύφθηκε μισό αιώνα μετά
Newsroom
Η συνταγή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό επί σειρά ετών. Και τι δεν είχε ειπωθεί από στόμα σε στόμα...
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr
Διαβάστε ακόμη
- Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη: «Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
- Στο μικροσκόπιο ο θάνατος Καλογήρου: Αποκλείει την αυτοκτονία ο Τσούκαλης - Οι τοξικολογικές θα ρίξουν «φως»
- Σήμερα η πιο κρύα μέρα του χειμώνα: Πού θα χιονίσει - Live η πορεία της κακοκαιρίας Coral
- Μόνιμα στη δίνη της ακρίβειας: Τα δύο προϊόντα σούπερ μάρκετ που «εκτοξεύτηκαν» το 2025