Τροχαίο με γουρούνα στη Μύκονο: Μία νεκρή και δύο τραυματίες
Newsroom
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μύκονο, στην επαρχιακή οδό Χώρας - Αεροδρομίου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, μία γουρούνα στην οποία επέβαιναν ένας 38χρονος, με μία 28χρονη με καταγωγή από τις ΗΠΑ, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και το οποίο οδηγούσε ένας 37χρονος.
Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού της γουρούνας και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της. Τραυματισμένος, αλλά ελαφρά, είναι επίσης και ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Οι δύο τραυματισμένοι άνδρες μεταφέρθηκαν από το νησί με ελικόπτερο στο Θριάσιο νοσοκομείο για τη νοσηλεία τους. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

- Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα κριθούμε το 2027 - Ζήσαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τη Marfin και είδαμε που οδηγούν αυτά
- Τροχαίο στην Πειραιώς: Τα σενάρια που εξετάζονται για το δυστύχημα – Το ταξί έπεσε στη κολόνα χωρίς να φρενάρει
- Η απόφαση του ιατροδικαστή ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του
- Βιολέτα Ίκαρη στο ethnos.gr: «Οι καλλιτέχνες παλεύουν για τα αυτονόητα όλων, ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα τους»