Ελλάδα|28.11.2018 09:14
Γκρεμίστηκε γέφυρα του Εύηνου ποταμού (vid)
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΓκρεμίστηκε από την κακοκαιρία και τα ορμητικά νερά του Εύηνου ποταμού η προσωρινή γέφυρα που ένωνε τα χωριά Παραδείσι του Δήμου Αγρινίου και Τρίκορφο του Δήμου Ναυπακτίας.
Πρόκειται για μία γέφυρα που χρησιμοποιούταν κυρίως το καλοκαίρι, αφού το χειμώνα τα νερά του ποταμού φούσκωναν και δεν ήταν ασφαλής η διέλευση.
Η κατασκευή μόνιμης γέφυρας αποτελεί εδώ και χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλέον θα πρέπει να κάνουν αρκετά μεγάλο γύρο, για να περάσουν από τη μια πλευρά του ποταμού στην άλλη.
Διαβάστε ακόμη
- Δημοσκόπηση OPEN: Ποιος μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά – Ποια χώρα θεωρούν πιο εχθρική οι πολίτες, τι λένε για τους δασμούς του Τραμπ
- Εγκρίθηκε η παραπομπή Τριαντόπουλου – Αποχωρήσεις κομμάτων και πολιτική καταιγίδα με πρωτοφανείς συγκρούσεις στη Βουλή
- Επικοινωνία Μητσοτάκη - Νετανιάχου: Στο επίκεντρο ο Τραμπ και η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ
- Αγγελος Διονυσίου: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου μάθαμε ότι βοηθάει οικονομικά 5-10 οικογένειες»