Ελλάδα|20.11.2019 07:55
Χαλκιδική: Έντονη βροχόπτωση έπληξε την περιοχή - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
Newsroom
Μνήμες από το καλοκαιρινό μπουρίνι που έπληξε την Χαλκιδική και κόστισε τη ζωή σε ανθρώπους που παραθέριζαν στα θέρετρα της περιοχής, ξύπνησαν το βράδυ της Τρίτης. Έντονη βροχόπτωση έπληξε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, ωστόσο, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το κέντρο δέχθηκε 20 κλήσεις, ενώ η υπηρεσία χρειάστηκε να προχώρηση σε οχτώ αντλήσεις υδάτων στα Φλογητά και στα Νέα Πλάγια.
Δυο γυναίκες χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ, καθώς κάλυψε το όχημα τους νερό, ενώ ήταν σε κίνηση σε γέφυρα στην επαρχιακή οδό από Τρίγλια για Νέα Πλάγια.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν θα επιτρέψουμε "Αεροπορικά Τέμπη"»: Εκπτώσεις στην εκπαίδευση καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα μικρά αεροδρόμια
- Η Βουλή έστειλε τον Τριαντόπουλο σε Προανακριτική για τα Τέμπη εν μέσω «σφυροκοπήματος» κυβέρνησης-αντιπολίτευσης
- Βουλή: Σε τέσσερις άξονες η απάντηση της κυβέρνησης στην αντιπολίτευση για τα Τέμπη - Που θα εστιάσει ο Μητσοτάκης
- Τραμπ στο Κογκρέσο: «Η Αμερική επέστρεψε» - Αποκάλυψε ότι ο Ζελένσκι είναι έτοιμος για διάλογο