Ελλάδα|22.11.2019 12:01

Open life, Green Arrow τόμος Γ' και People στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Ο απόλυτος οδηγός wellness κάθε μήνα με το «Εθνος της Κυριακής». Το νέο περιοδικό OPEN LIFE του Έθνους της Κυριακής έρχεται για να γίνει ο πιο πολύτιμος οδηγός ευεξίας και αυτοβοήθειας, απαραίτητος για κάθε αναγνώστη που αναζητά τρόπους να βελτιώσει τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική του υγεία.

Δεκάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, life coaches και δημοφιλείς προσωπικότητες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους προκειμένου το περιοδικό αυτό να αποτελέσει μια διαχρονική, πολύτιμη βιβλιοθήκη προσωπικής ανάπτυξης και έναν χρήσιμο οδηγό προς την αυτοπραγμάτωση του αναγνώστη.

Το OPEN LIFE είναι μια συνεργασία του Έθνους της Κυριακής με την Εναλλακτική Δράση (enallaktikidrasi.com, leader στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης) και τη Brainfood Media, η οποία έρχεται να προσεγγίσει ενδιαφέροντα της σύγχρονης αναγνώστριας/η σχετικά με θέματα υγείας, ευεξίας, διατροφής, fitness & αυτοβελτίωσης.

Κυκλοφορεί την 4η Κυριακή κάθε μήνα με πλούσια ύλη και θα γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των αναγνωστών! Και για όσους δεν το πρόλαβαν, το OPEN LIFE θα κυκλοφορεί και μόνο του στα περίπτερα στην τιμή των 4 ευρώ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Πρεσβευτής της ανιδιοτελούς προσφοράς, μας μιλά για τη δημιουργία και τη δράση της Κιβωτού του Κόσμου.

ΚΑΪΖΕΝ: ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η αργή αλλαγή που μας οδηγεί στη μεγάλη μεταμόρφωση.

RETREATS ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Ταξίδια αναψυχής στα ομορφότερα καταφύγια του κόσμου που ευεργετούν το σώμα και το πνεύμα μας.

ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ

Πόσο σημαντική είναι η δύναμη της πίστης για τη διατήρηση της ζωής;

ΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αυτές τις γιορτές αποχαιρετάμε τη μελαγχολία και βιώνουμε την ευγνωμοσύνη.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Η γνωστή ηθοποιός βλέπει τον εαυτό της ως ένα έργο σε εξέλιξη.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ: Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΟΣΜΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

Ένα τολμηρό ταξίδι που δοκίμασε την ανθρώπινη αντοχή.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ

Η προπόνηση για τον κόσμο των μεγάλων μέσα από τις σελίδες των παιδικών μας αναγνωσμάτων.

ΜΟΡΙΤ ΧΕΪΤΖΛΕΡ

Για τη συνθετική-σωματική ψυχοθεραπεύτρια το σώμα είναι ο δρόμος για την ίαση της ψυχής.

ΛΕΥΚΕΣ ΣΚΙΕΣ: KΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Η ανείπωτη χαρά του παρελθόντος που νοθεύει τη βίωση του παρόντος.

GREEN ARROW "YEAR ONE" μέρος Γ

Το GREEN ARROW: YEAR ONE είναι το 3o μέρος του καθοριστικού origin story του αγαπημένου Σμαραγδένιου Τοξότη όλων, από τη βραβευμένη ομάδα του THE LOSERS – τον συγγραφέα Andy Diggle (BATMAN, ADAM STRANGE) και τον σχεδιαστή Jock (SWAMP THING, HELLBLAZER).

Απομονωμένος. Ηττημένος. Πεινασμένος. Εκδικητικός. Ο Όλιβερ Κουίν είναι ένας επιπόλαιος πλέιμποϊ, δεν νοιάζεται για τίποτα και κανέναν – απ’ ό,τι φαίνεται ούτε για τον ίδιο του τον εαυτό. Όταν όμως προδίδεται και εγκαταλείπεται σ’ ένα απομονωμένο νησί, ανακαλύπτει ότι νοιάζεται για τη δικαιοσύνη!

Οπλισμένος μόνο με ένα αυτοσχέδιο τόξο και βέλη, ο Κουίν παλεύει να επιβιώσει στο νέο ανελέητο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα πολεμά τους βίαιους εμπόρους ναρκωτικών που είναι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψή του.

PEOPLE

Τάκης Ζαχαράτος: Ο showman αποκαλύπτει το παρασκήνιο της παρεξήγησης με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ παραδέχεται τους λόγους που έδωσε προτεραιότητα στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω την προσωπική του ζωή.

Αντώνης Καρυστινός: Ο ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον λόγο που τον οδήγησε να μετακομίσει με την οικογένειά του μόνιμα στο εξωτερικό.

Στέφανος Τσιτσιπάς: O αθλητής κατέκτησε το τουρνουά ATP Finals στο Λονδίνο και έγινε ο νεαρότερος τροπαιούχος στην ιστορία του τένις. Η πορεία του μέχρι τον θρίαμβο.

Νίνο-Αποστολία Ζώη: Η συνεργασία, η συνάντησή τους σε στούντιο ηχογράφησης, το νέο ντουέτο αλλά και τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Το People εξασφάλισε όλες τις λεπτομέρειες.

Οι άγνωστες συγγένειες των celebrities: Ποιοι διάσημοι Έλληνες έχουν το ίδιο αίμα; Το People συγκέντρωσε τις συγγένειες που παραμένουν άγνωστες ή λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.

Robyn Crawford: Όλα όσα αποκάλυψε η επιστήθια φίλης της Whitney Houston, Robyn Crawford, στην αυτοβιογραφία της για τη γνωριμία και την ερωτική σχέση με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια.

Τζώρτζια Γεωργίου: To μοντέλο αποκαλύπτει  ποιο ήταν το πρόσωπο που την παρότρυνε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης, πώς ένιωσε όταν κόπηκε ξαφνικά η Ελληνοφρένεια αλλά και την πιο αμήχανη στιγμή της on air.

TV ΕΘΝΟΣ

Η Κατερίνα Γερονικολού σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί το «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις στο ρόλο της. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρεται στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη διπλή φετινή τους συνεργασία σε θέατρο και κινηματογράφο.

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Λάμπρος Κτεναβός μιλά για το ρόλο του «Οσμάν» στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, τη συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη και τη φιλία του με την Εβελίνα Παπούλια.

Εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: Μοιραίο τετ – α – τετ της Δρόσως με τον Νικηφόρο πριν το γάμο του με την Ασημίνα, επεισοδιακή συνάντηση Μιλτιάδη – Δούκα και κίνδυνος να αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση του Κυπραίου με την Μυρσίνη.

GNTM: Ίντριγκες και μαχαιρώματα, αουτσάϊντερ και φαβορί στην τελική ευθεία της πασαρέλας του ριάλιτι μόδας του Star.

Ρεπορτάζ «Ερωτας Μετά»: Τα τέσσερα νέα ταλαντούχα παιδιά της σειράς σε μίνι συνεντεύξεις συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια ζει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Νίκου.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες ινδικές συνταγές και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.