Ελλάδα|29.11.2018 13:15

Υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη με αφορμή τη στάση που κράτησε στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών φώναξαν  μαθητές στη Θεσσαλονίκη.  
«Είναι πάρα πολύ λυπηρό το ότι υπάρχουν οργανώσεις, κυρίως από τη Χρυσή Αυγή. Έχουμε από τα σχολεία μηνύματα ότι οι χρυσαυγίτες παροτρύνουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει στα σχολεία ένα κόμμα το οποίο έχει ναζιστικές αντιλήψεις και να δηλητηριάζει τα παιδιά με ναζιστικές ιδεολογίες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους ψέματα για να τα παρασύρει» δήλωσε νωρίτερα την Πέμπτη (29/22) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εκτίμησε ότι τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν με αστυνομία. «Δεν επιτρέπεται να μπει στο σχολείο κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το σχολείο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο Γιάννης Μπουτάρης συνέχισε να μιλά με καλά λόγια για την Κατερίνα Νοτοπούλου. "Η Κ. Νοτοπούλου θα μπορούσε θα μπορούσε να γίνει καλή δήμαρχος" είπε την Πέμπτη (29/11) στην τηλεόραση της ΕΡΤ και πρόσθεσε: "ο καθένας θα μπορούσε να γίνει καλός δήμαρχος. Το θέμα είναι τι πρόγραμμα έχει και τι σκέφτεται να κάνει καθώς και τι ομάδα έχει, γιατί ο δήμαρχος από μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Πρέπει να έχει μια ομάδα''.