Ελλάδα|02.12.2018 11:48

Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Σχεδίαζε να επεκταθεί και στην Αμερική

Newsroom

Εφόσον οι δουλειές πήγαιναν καλά και το «πλυντήριο» φερόταν να λειτουργεί χωρίς προβλήµατα, ο φερόµενος αρχηγός και τηλεπωλητής χρυσού έκανε σχέδια επέκτασης των δραστηριοτήτων του στην Αµερική, ενώ σκόπευε να ανοίξει και εταιρεία εµφιάλωσης, µε πιθανότερη χώρα παραγωγής την Τουρκία.

Ριχάρδος: «Με την Αµερική έχουµε καµία εξέλιξη;».

Μέλος: «Έχω κάνει µια έρευνα λίγο για ακίνητα στις περιοχές που επιτρέπονται, αλλά εκείνο που µε ανησυχεί είναι που δεν απαντούν οι δικηγόροι».

Ριχάρδος: «Ξέρεις τι θα µε ενδιέφερε; Καµιά εταιρεία µε εµφιάλωση, τετραπάκ και τέτοια πράγµατα από χυµούς».

Μέλος: «Συσκευασία ή εµφιάλωση; (...) Να ψάξουµε το νοµικό πλαίσιο, αν επιτρέπεται εκεί. Μπορεί να έρχονται και άλλοι σε σένα, να ξέρεις µόνο για τη συσκευασία. Να παίρνεις από αλλού φρούτα και να τα κάνεις χυµούς µόνος σου».

Ριχάρδος: «Να ξέρεις, όµως, ότι καλύτερα όλα αυτά να τα φτιάξεις σε ένα άλλο κράτος µε φθηνά εργατικά, να τα φέρεις έτοιµα µε τη φίρµα σου».

Μέλος: «Αν βρεις στην Τουρκία που είναι κοντά και έχει φτηνά µεταφορικά, γιατί η Κίνα είναι µακριά, µεγάλοι δασµοί και µπορεί να σ' τα κρατήσουν στο τελωνείο».

Την ίδια στιγµή είχε την... άνεση να πληρώνει αδρά για εµφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά και να ξενυχτά στα πιο ακριβά µαγαζιά της Μυκόνου.

Ριχάρδος: «Σκέφτηκα, επειδή τώρα πλήρωσα κάνα κατοστάρικο στην Εφορία, περίπου εκατό τόσες χιλιάδες, έλεγα να σου βάλω, αν γίνεται, την επόµενη Τρίτη-Τετάρτη, πότε είναι… δύο µαζί, δηλαδή 16.000».

.: «Βάλ’ τα. Εγώ τι να κάνω; Εγώ δεν ήξερα να σε ξεκινήσω; Τον Οκτώβριο συνεχίζουµε ή δεν συνεχίζουµε, δεν ήξερα τι να κάνω. ∆εν σου ’χα βάλει µήνυµα (διαφηµιστικό) τη ∆ευτέρα. Να σ’ τα ξεκινήσω τα ίδια όπως παίζουµε;»

Σε µία από τις επικοινωνίες του ο γνωστός ενεχυροδανειστής προγραµµατίζει τις διακοπές του στο Νησί των Ανέµων, µιλώντας µε φίλο του που του λέει ότι βρίσκεται µε την Πάρις Χίλτον.

Ριχάρδος: «Είµαι στην Ανάβυσσο, θα έρθω την επόµενη εβδοµάδα Μύκονο».

Φίλος Ριχάρδου: «Ακου να δεις, µε πήρε τηλέφωνο τώρα ο... για να πάµε στη Μύκονο στον Ρέµο. Τραγουδάει ο Ρέµος σήµερα και εγώ είµαι µε την Πάρις Χίλτον στο Σεν Τροπέ».

Ριχάρδος: «Την άλλη εβδοµάδα θα είσαι Μύκονο;».

Φίλος Ριχάρδου: «Ναι, και µε παίρνει ο... τώρα και µου λέει, έλα να πάµε στον Ρέµο».

Ριχάρδοςκύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού