Ελλάδα|04.12.2018 13:58

Δολοφονία στη Ρόδο: Το προφίλ των δύο νεαρών που φέρονται ως δράστες

Newsroom

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δύο νέους 19-21 ετών, ο ένας μάλιστα εκ των δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας στη Ρόδο, η οποία ασχολείται με μικρές επιχειρήσεις υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος σε ορισμένες περιοχές του νησιού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο (οι γονείς του δραστηριοποιούνται στον τουρισμό), δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον αλβανικής καταγωγής φίλο του, με τον οποίο φαίνεται πως είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του Έλληνα στη Λίνδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η οικογένεια του νεαρού διόρισε ως συνήγορο υπεράσπισης τον δικηγόρο κ. Άκη Δημητριάδη.

Ο ίδιος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά και για να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με τον οποίο θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση.

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά ο δικηγόρος του 20χρονου κατηγορούμενου

Όπως διευκρινίζεται ο Ροδίτης δεν έχει υπογράψει καμία ομολογία, αρνούμενος από την πρώτη στιγμή όσα του αποδίδονται.

Ο άλλος κατηγορούμενος,19 ετών, κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο, έχει γεννηθεί κι έχει μεγαλώσει στη Ρόδο και είναι αυτός που ομολόγησε το έγκλημα. Φέρεται να ασχολείται με τον αθλητισμό, συμμετέχει σε γνωστό σύλλογο πολεμικών τεχνών και μάλιστα έχει κάποιες διακρίσεις ως μέλος του συλλόγου. 

Ο δάσκαλος του Kick Boxing στον σύλλογο, στον οποίο γυμνάζονταν ο νεαρός, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και υποστήριξε ότι ο αθλητής είχε να εμφανιστεί στην προπόνηση για περισσότερο από ενάμιση μήνα, μέχρι που εμφανίστηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά το συμβάν.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι ο νεαρός έχει απασχολήσει κι άλλες φορές την τοπική κοινωνία με την συμπεριφορά του.

δολοφονία στη Ρόδοδολοφονίαφοιτήτρια ΡόδοςΡόδος