Ελλάδα|10.02.2020 14:50

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Εντόπισε νέο κρησφύγετο η Αντιτρομοκρατική

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Απέδωσαν «καρπούς» όπως φαίνεται τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής από τη γιάφκα του «τοξοβόλου του Συντάγματος», Γιάννη Μιχαηλίδη στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Η μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια, τη Δευτέρα (10/2) έφερε στο φως ένα νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου».

Στο διαμέρισμα παρουσία εισαγγελέα εντοπίστηκαν δυο κινητά τηλέφωνα εκ’ των οποίων το ένα ήταν ανοικτό, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλήθος κλειδιών και ένας φορητός ασύρματος.

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί από την παλιά συνεργός της Πόλα Ρούπα, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου η οποία είχε συλληφθεί μαζί με τον «Τοξοβόλο» και μια ακόμα γυναίκα την Δήμητρα Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κωνσταντία Αθανασοπούλου χρησιμοποίησε ταυτότητα με το όνομα Ζωή Λαμπίρη και ήρθε σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος τον Οκτώβριο του 2019 όταν και το νοίκιασε.

Το πλήθος κλειδιών που βρέθηκε στο κρησφύγετο  κάνουν τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής να  εκτιμούν ό,τι υπάρχουν και άλλα κρησφύγετα, ενδεχομένως και γιάφκα με οπλισμό.

Τα δυο κινητά τηλέφωνα έχουν μεταφερθεί  στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ενώ το γεγονός ότι ένα από τα δυο ήταν σε λειτουργία κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι η ομάδα του «Τοξοβόλου» δεν πρόλαβε να καθαρίσει το διαμέρισμα όπως είχε κάνει στην περίπτωση του κρησφύγετου που είχε βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων.

αντιτρομοκρατικήτοξοβόλος του ΣυντάγματοςκρησφύγετοΣεπόλια