Ελλάδα|07.12.2018 11:01

InStyle, People & TV Εθνος, στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής! (vid)

Newsroom

Με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, έρχεται το χριστουγεννιάτικο InStyle. Eνα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες stars του κόσμου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και τα beauty και fashion μυστικά τους.

Με πρόσβαση στους διασημότερους experts της μόδας και της ομορφιάς, καλύπτει ό,τι πιο νέο και φρέσκο στους τομείς αυτούς με τα πιο εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και τις απόψεις των ειδικών.

Με έξυπνες ιδέες, tips και τρικ σε styling, μακιγιάζ και περιποίηση, βοηθάει κάθε αναγνώστρια να ανακαλύψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Το περιοδικό που αγαπάει το γυναικείο φύλο και πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιδανικό σώμα ή ιδανική ηλικία, αλλά μόνο δυνατές προσωπικότητες και μοντέρνες, ενημερωμένες γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το ΙnStyle είναι ο σύμμαχος και η έμπνευση της σύγχρονης γυναίκας.

Στο InStyle που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ηθοποιός που υποδύεται στο θέατρο τη μεγάλη Μαρία Κάλλας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το ρόλο της, για το αν έχει αφήσει έναν έρωτα να τη διαλύσει, αλλά και για τους θησαυρούς της γκαρνταρόμπας της.

Mi-Ro: Οι αγαπημένοι των celebrities σχεδιαστές μόδας μπαίνουν σε ρόλο οικοδεσπότη και μαζί με επτά διάσημες φίλες τους και τη νέα τους συλλογή σε πρωταγωνιστικό ρόλο, μας βάζουν στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο moοd!

Μιχάλης Πάντος: Ο κριτής του Project Runway που έχει κερδίσει την προσοχή για το στιλ και τα σχόλιά του σε μία από τις ελάχιστες εξομολογήσεις του για τη στάση ζωής του.

Αφροδίτη Λιάντου: Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single η εντυπωσιακά όμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου δοκιμάζει λαμπερά σύνολα με έντονα χρώματα και prints για τολμηρές fashionistas.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός που είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στο χώρο της υποκριτικής, δοκιμάζει υπέρκομψα σύνολα που αναδεικνύουν τη σοφιστικέ ομορφιά της. 

Glam it up: Τα tips των ειδικών και τα μαγικά προϊόντα ομορφιάς που θα σας βοηθήσουν να υποδεχτείτε την περίοδο των γιορτών με λαμπερό πρόσωπο (ακόμα και μετά από συνεχή ξενύχτια). 

Party Time: Τα ωραιότερα ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ, μαζί με προτάσεις συνδυασμών και styling, για αξέχαστες γιορτινές εμφανίσεις.

Οδηγός Δώρων: Ιδέες που θα γεμίσουν την xmas λίστα σας με υπέροχα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Beauty Killed the Beast: Bρήκαμε τις συνταγές του πιο πολυσυζητημένου και φωτογραφημένου στο Instagram brunch της πόλης!

Στο People που κυκλοφορεί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Η Λάουρα Νάργες μιλάει αποκλειστικά στο People για το βελούδινο χωρισμό της και τον πρόωρο χαμό του πατέρα της που την έκανε να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες και τα «θέλω» της.

Στέλιος Κουδουνάρης: «Τον πρώτο καιρό του My Style Rocks δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι»   Ο ταλαντούχος σχεδιαστής και κριτής του fashion show θυμάται μια έξοδό του για φαγητό που μια κυρία τον φωτογράφιζε την ώρα που έτρωγε, εξιστορεί τη νεανική του επανάσταση που τον έστειλε κατά λάθος στο Κιλκίς και απαντά για τη Ραμόνα, τους καβγ άδες και τη σχέση τους σήμερα.

People's Xmas Party: Όλα όσα συνέβησαν στο πιο λαμπερό event της χρονιάς, στο City Link.

Nίκος Μακρόπουλος: ο λαϊκός τραγουδιστής παραδέχεται τα λάθη του, αποκαλύπτει τον έναν και μοναδικό λόγο που θα ξαναπαντρευόταν, το ρόλο που έπαιξε ο Σταμάτης Γονίδης ώστε να γίνει γνωστός στοκοινό της Αθήνας και μοιράζεται με το People ένα μεγάλο επαγγελματικό του στόχο.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί την Κυριακή...

Χριστίνα Βραχάλη: Η εκπομπή μας είναι αυτή που θα θέλαμε ως τηλεθεατές

Ιωάννα Μπέλλα: Αντιφεμινιστική δήλωση-σοκ από την Σταρ Ελλάς 2018, σε... θέμα που είναι στα SOS των καλλιστείων!

«Μην ψαρώνεις»: Αποκαλύπτουμε το σενάριο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, με Αθερίδη, Λεκάκη

Βάσια Παναγοπούλου: Ο ρόλος μου στο «Τατουάζ» είναι στην κόψη του ξυραφιού

Life: Συνταγές για τα γλυκά των Χριστουγέννων και ιδέες για δώρα!

InStyleΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςPeople