Ελλάδα|15.03.2020 00:55

Διαβάστε στο Έθνος που κυκλοφορεί την Κυριακή 15/3/2020

Newsroom

Κορονοϊός - ώρα μηδέν: Τα εφιαλτικά σενάρια και η επιχείρηση της ανάσχεσης

Έρχεται μεγάλο κύμα με νέα κρούσματα, στο τραπέζι ο περιορισμός των μετακινήσεων – Στην εντατική η αγορά εργασίας, οι τζίροι στο ναδίρ, φόβοι για απολύσεις – Μητέρα των μαχών στα νοσοκομεία για να μη γονατίσουν – Μεγαλώνει η λίστα των επιχειρήσεων που κλείνουν με εντολή του κράτους – Εκτροχιάζεται η ελληνική οικονομία, βαθιά ύφεση βλέπει η Ευρώπη – Κλινικές μόνο για ευπαθείς ομάδες, μετακινήσεις προσωπικού, 50 νέες ΜΕΘ – Βγαίνουν από τα ταμεία 2 δισ. ευρώ για τις πληγείσες επιχειρήσεις – Ενίσχυση ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους – Τέλος στα γκισέ, εξυπηρέτηση διαδικτυακά και στο Δημόσιο – Παγώνουν πλειστηριασμοί, φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις

Ερευνα ΚΑΠΑ Research

8 στους 10 φοβούνται ότι θα νοσήσουν – 9 στους 10 συμφωνούν με τα «λουκέτα»

Το άγνωστο σχέδιο που μπλόκαρε τον «Σουλτάνο» στο Αιγαίο

Από Λιμενικό και Ναυτικό

Απόφαση Τσίπρα

Βάζει πλάτη για εθνικά και κορονοϊό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το Εθνος της Κυριακής έρχεται με τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για τον κορονοϊό και το all about History. Και στις δύο εκδόσεις το TV ΕΘΝΟΣ. Δείτε περισσότερα για τις προσφορές εδώ.

Το Εθνος, όπως κάθε Κυριακή θα είναι στα περίπτερα και για όσους δεν θέλουν να πάνε μέχρι το περίπτερο, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του φύλλου, σε προνομιακή τιμή μάλιστα, για να τη διαβάσουν μέσα από κομπιούτερ, κινητό ή tablet!

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής