Ελλάδα|10.04.2020 19:13

Δωρεάν συνδρομή στο Cinobo, InStyle, οδηγοί για κορονοϊό κι αλλεργίες στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Την Κυριακή 12 Απριλίου οι αναγνώστες της εφημερίδας που θα επιλέξουν την έκδοση με τις προσφορές (4,25€), θα αποκτήσουν ταυτόχρονα έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στο www.cinobo.com και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για 45 ημέρες, εκατοντάδες ταινίες ανεξάρτητου κινηματογράφου. Η προσφορά απευθύνεται σε νέους χρήστες και η ενεργοποίηση του κωδικού πρέπει να γίνει κατά την εγγραφή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που προσφέρει μεταξύ άλλων ταινίες βραβευμένες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, φιλμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και την Κύπρο και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Παρέχει τη δυνατότητα προβολής ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο και είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας, καθώς επίσης μέσω εφαρμογής σε smartphone και tablet (Αndroid, iOS), Smart TV (Android, LG με WebOS 4.0 ή μεταγενέστερα) και με προβολή μέσω Chromecast.  Με κόστος 7,99€ τον μήνα, δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές του Cinobo μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με μία «Πρεμιέρα Cinobo» και νέες προσθήκες, ενώ παρουσιάζει ανά 15 ημέρες εκτενή αφιερώματα και συλλογές.

Με τη συνεργασία αυτή το «Έθνος της Κυριακής» φιλοδοξεί να συμβάλλει στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα να προάγει την 7η Τέχνη και ευρύτερα τον Πολιτισμό.

Στο In Style Μαΐου που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ – Η νεαρή ταλαντούχα σχεδιάστρια του ομώνυμου brand Marina Raphael, μιλάει για τις επιρροές της, πώς ξεκίνησε να δημιουργεί αλλά και για τη διεθνή απήχηση της δουλειάς της.

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ - Η ηθοποιός φωτογραφίζεται στο InStyle και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, τους λόγους για να «Mένουμε Σπίτι» και μας υπενθυμίζει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανοίξουμε ξανά τα φτερά μας. Κι όταν αυτό γίνει, εκείνη θα είναι ξανά στον –τηλεοπτικό– αέρα συνεχίζοντας τον ρόλο της στο Just the 2 of Us.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ - Το µοντέλο και επιχειρηµατίας φωτογραφίζεται στο InStyle µε τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα σύνολα και µιλά για τη µόδα, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και για τις δύο επιτυχηµένες επιχειρήσεις της.

BADASS WOMEN 

- Η ΈΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ µας ξεναγεί στον θαυμαστό κόσµο της τέχνης της, που είναι γεμάτος emojis, ποπ εικόνες και σύµβολα της καθηµερινότητας.

- Το Εndomarch Greece RUN/WALK είναι ένας αγώνας δρόµου που σκοπό έχει την ενηµέρωση του κόσµου και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ενδοµητρίωση µε επικεφαλής την Τζωρτζίνα Χείλαρη.

ΒΑΝΙΑ ΤΕΡΝΕΡ - Η δημοσιογράφος και βιντεογράφος µέσα από τον φακό της κάµεράς της έχει καταγράψει αµέτρητες απόκρυφες ιστορίες. Ωστόσο µας λέει πως υπάρχουν κάποιες που δεν φτάνουν ποτέ στα αυτιά μας.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ - Όταν η πολυπράγμων φωτογράφος και επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου συναντά τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Βικτώρια Κυριακίδη, για την δημιουργία της συλλογής Victoria Kyriakides x Marina Vernicos.

Κατερίνα Παναγοπούλου - Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει στο InStyle το παιδικό της όνειρο να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και μοιράζεται τις σκέψεις της για την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στην κοινωνία.

FASHION FEATURE - Σας παρουσιάζουµε τις τάσεις και τα κοµµάτια-κλειδιά της σεζόν σε έναν ολοκληρωµένο οδηγό αγοράς.

BEAUTY FEATURE - Οι κορυφαίοι hair colorists του Χόλυγουντ αποκαλύπτουν πως µπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς ένα υπέροχα λαμπερό χρώμα µαλλιών.

Τόνια Σωτηροπούλου - Η ηθοποιός µας εξηγεί γιατί το νησί των Φαιάκων είναι ο αγαπηµένος πασχαλινός προορισµός της και μας λέει τι να επισκεφτούμε αν βρεθούμε για Πάσχα στην Κέρκυρα.

Ιατρική Βιβλιοθήκη - Αλλεργίες

30 Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τις Αλλεργίες

Μάθετε  τα πάντα για τις Αλλεργίες και πως συμβιώνουμε με αυτές χωρίς να χαλάμε την ποιότητα ζωής μας. Γιατί μας ταλαιπωρούν ολοένα και πιο συχνά; Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων υγείας, σχετίζεται με αλλεργικές διαταραχές; Ποιος είναι ο ορισμός της Αλλεργίας και ποια είναι τα πιο συχνά αλλεργιογόνα;

Ποιες καθημερινές συνήθειες τις ευνοούν πιο πολύ; Πως καταλαβαίνουμε από κάποια συμπτώματα ότι δεν είναι κορονοϊός; Ποιες τροφές είναι οι πιο επικίνδυνες για να προκαλέσουν αλλεργίες; Ένας χρήσιμος οδηγός με όλα τα τελευταία νέα για την θεραπεία και προφύλαξη από τις Αλλεργίες

Οδηγός Υγείας 16 σελίδων στο Εθνος της Κυριακής

  • Αϋλη συνταγογράφηση με SMS και E-MAIL
  • Δωρεάν επίσκεψη γιατρού στο σπίτι
  • Τα 24ωρα κέντρα υγείας που λειτουργούν αποκλειστικά για ασθενείς με covid-19
  • Ολες οι αλλαγές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
  • Ανοίγει η πλατφόρμα τηλεϊατρικής για την κατ' οίκον νοσηλεία 

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

Η Αγγελική Νικολούλη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μιλά για όλα: Την 25η χρονιά του «Φως στο Τούνελ», την επαγγελματική της διαδρομή αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά, την τηλεόραση στην περίοδο του κορονοϊου, το συμβόλαιό της με τον Alpha και την συγγραφή του νέου της βιβλίου.

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1

Master Chef: Ο Ηλίας Κιαζόλι μιλά για τα λάθη που του στοίχισαν την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR και λέει τη γνώμη του για τους συμπαίκτες του.

Κανάκης vs Αρναούτογλου: Η κόντρα μεγατόνων των δύο παρουσιαστών και το χρονικό του τέλους στην πολύχρονη φιλία τους.

Elif: Νέες απειλές της Αρζού στον Γιουσούφ

Εξτρα ένθετο LIFE:

  • Το Θείο Δράμα στη μικρή οθόνη. Όλες οι επικές παραγωγές για την Αγία Γραφή που έρχονται στις οθόνες μας την Μεγάλη Εβδομάδα.

  • Οι καλύτερες επιλογές στην ελεύθερη τηλεόραση και στις συνδρομητικές πλατφόρμες για παιδικές σειρές και σειρές. 

  • Σπίτι: Φτιάξτε πρωτότυπες Πασχαλινές κατασκευές μαζί με τα παιδιά. 

  • Ψυχολογία: Τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε τις κρίσεις πανικού εν μέσω καραντίνας;

  • Αφιέρωμα μαγειρική: Νηστίσιμες συνταγές για την Μεγάλη Εβδομάδα, πρωτότυπες και παραδοσικές τεχνικές για το βάψιμο των αβγών, δύο γλυκές δημιουργίες από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο και οι προτάσεις του Βασίλη Καλλίδη για το τραπέζι της Λαμπρής.

  • Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΚορονοϊόςCinoboπροσφορέςΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςInStyleαλλεργίες