Αρνήθηκαν σε καρκινοπαθή να ταξιδέψει με πλοίο για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Επεσε σε... βράχο ο ασθενής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε γιατρός, που προκαλεί αίσθηση και αφορά στην περίπτωση καρκινοπαθούς ασθενούς, κατοίκου της Σαμοθράκης, ο οποίος ήθελε να πάει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για προγραμματισμένες εξετάσεις και οι λιμενικοί δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο πλοίο διότι δεν είχε μαζί του έγγραφη γνωμάτευση γιατρού, που να δικαιολογεί τη μετακίνηση.
Οπως καταγγέλλει ο προϊστάμενος της αιματολογικής κλινικής, παρότι είχε αποστείλει γραπτό μήνυμα στο κινητό του ασθενούς που εξηγούσε ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι να μετακινηθεί άμεσα στην Αλεξανδρούπολη, γιατρός και παθών έπεσαν θύματα της... αναλγησίας και της οριζοντίωσης του μέτρου που απαγορεύει τις μετακινήσεις χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Ο ασθενής έπρεπε να φέρει χαρτί ή παραπεμπτικό από δημόσιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας για να μετακινηθεί, κάτι που προφανώς δεν ήταν εύκολο να γίνει τη δεδομένη περίοδο στο νησί της Σαμοθράκης.
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



