Γενέθλια για γιατρό εν μέσω κορονοϊού στο νοσοκομείο Ξάνθης
Το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιοποίησε μέσω του Facebook ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα χαρμόσυνο γεγονός στάθηκε ικανό για να ξεφύγουν για λίγο από τη μάχη με τον κορονοϊό γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ξάνθης. Συγκεκριμένα ένας εκ των γιατρών είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο. Το συγκεκριμένο γεγονός έκανε γνωστό μέσω του Facebook ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Μάλιστα στο βίντεο που ανάρτησε ο υπουργός Υγείας φαίνεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να φοράει τις ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό και τραγουδούν το «Χρόνια πολλά».. «Στο Νοσοκομείο Ξάνθης, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και πάνω από όλα είναι μια οικογένεια» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



