Θετικοί στον κορονοϊό τρεις γιατροί στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παράλληλα θετικοί στον ιό βρέθηκαν και δυο ασθενείς του νοσοκομείου
Θετικοί στον κορονοϊό έχουν βρεθεί τρεις νευρολόγοι και δυο ασθενείς στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν».
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τα τεστ των δυο ασθενών είχαν βρεθεί αρχικά αρνητικά όμως σε νέο έλεγχο βγήκαν θετικά και έτσι αποφασίστηκε να ελεγχθούν περίπου 50-60 άτομα από το προσωπικό.
Όταν πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό τρεις γιατροί οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σπίτι τους. Οι υπόλοιποι που βγήκαν αρνητικοί θα ελεγχθούν ξανά σε λίγες μέρες.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




