Διαμαρτυρίες για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (4.5), καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.
Διαμαρτυρία για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Η διαμαρτυρία, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την πανδημία, θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, έπειτα από κάλεσμα οικολογικών οργανώσεων.
Αντίστοιχη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.
Διαβάστε ακόμη
Χωρισμένοι σε «στρατόπεδα» οι αγρότες: Τι λένε για τη συνάντηση με Μητσοτάκη, ποιοι θα πάνε, ποιοι... το σκέφτονται
Σελήνη του Χιονιού: Πότε είναι η εντυπωσιακή πανσέληνος του Φεβρουαρίου και η σημασία της για διάφορους πολιτισμούς
Φρίκη: Αστυνομικοί βρήκαν 100 κρανία και μουμιοποιημένα πτώματα στο υπόγειο σπιτιού
Μερακλής Κινέζος έβαλε βδέλλα μέσα στην ουρήθρα του... οικειοθελώς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



