Ανατροπή με το άνοιγμα συνόρων στη μεθόριο με Αλβανία - Τι ισχύει με την άρση των μέτρων
Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των αρχών της Ηπείρου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε ότι δεν ανοίγουν τα χερσαία σύνορα με την Αλβανία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τους έντονους προβληματισμούς των υγειονομικών Αρχών -και όχι μόνο- της Ηπείρου για το άνοιγμα των μεθοριακών σταθμών Κακαβιάς, Μέρτζιανης και Μαυροματίου μετέφερε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, νωρίς το πρωί της Τρίτης ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Δεδομένου του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού που υπάρχουν στην Αλβανία και του γεγονότος ότι ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει, ο κ. Καχριμάνης εξέφρασε τις αντιρρήσεις των αρχών για το άνοιγμα των χερσαίων συνόρων, που ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και θα ίσχυε από την Τετάρτη 1 Ιουλίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας Ηπείρου, ο κ. Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε στον περιφερειάρχη, ότι «κατέληξαν τελικά στην απόφαση να μην ανοίξουν αύριο τα σύνορα με την Αλβανία και η νέα ημερομηνία να ανακοινωθεί προσεχώς από την Πολιτική Προστασία».
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



