Τρικάκια στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη - Μία προσαγωγή
Tην Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η πρώτη προσευχή μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη, μετά την απόφαση του Ερντογάν να τη μετατρέψει σε τζαμί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρικάκια και μπογιά στην περίφραξη του τουρκικού προξενείου, στη Θεσσαλονίκη, πέταξαν άγνωστοι την Τετάρτη. Οι Αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή. Στο μεταξύ, δεν θα είναι επισκέψιμο για διάστημα λίγων ημερών το σπίτι, στο οποίο γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού προξενείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την προσεχή Παρασκευή, 24 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα, 27 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η πρώτη προσευχή μουσουλμάνων στην Αγία Σοφία, στην Κωνσταντινούπολη, μετά την απόφαση του Ερντογάν να τη μετατρέψει σε τζαμί.
Διαβάστε ακόμη
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



